Jump to content

Jak umite branit?

Recommended Posts

[hv=d=e&v=n&n=s2hkq94da83cj10765&w=sk7h753dj106cak982]266|200|Scoring: IMP

1.zdvih: trA-5-3-4

2.zdvih: trK-6-sr2-Q[/hv]

E  S  W  N

3 3 4 ktr. 

pas 4 pas...

Co zahrajete do tretiho zdvihu a proc....??? Markujete jak je v cechach zvykem mala pozitivni a sudy pocet, lisky, Lavinthal

srdcovy eso ma nejspis jih a spolu s nim taky tuhy piky. jedina sance na porazeni se mi zda (cumel jsem do toho docela dlouho), ze ma partner xxx - xx - KQxxxxx - x. kdyz zahraju trefovou devitku, tak ho snad napadne, ze nema kousnout a ma zahodit srdci (on tu obranu takhle naplanoval).ale teda nezahraju to tak, protoze mi hodil srdcovou dvojku jako lisku, ale protoze jinak to stejne asi neporazim

• 4 weeks later...
Kdyz to tak zahrajes, porazis to. Byl to problem v Bridge Worldu. Partner ma skutecne to co jsi napsal, ale markuje ti pocet srdci nikoliv preferenci, coz by spravny obranar mel precist. Vtip je v tom, ze nemuzes hrat srdce, protoze HH si zbytek srdci muze odhodit na A a donutit partnera snapnout tref, ktery presnapne a zahraje A a pik. Vymyslels to dobre...Me to nenapadlo ;)

Kdyz to tak zahrajes, porazis to. Byl to problem v Bridge Worldu. Partner ma skutecne to co jsi napsal, ale markuje ti pocet srdci nikoliv preferenci, coz by spravny obranar mel precist. Vtip je v tom, ze nemuzes hrat srdce, protoze HH si zbytek srdci muze odhodit na A a donutit partnera snapnout tref, ktery presnapne a zahraje A a pik. Vymyslels to dobre...Me to nenapadlo ;). Jinak shodil dvojku...to je suda, ne liska...