fraba Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 [hv=d=e&v=n&n=s2hkq94da83cj10765&w=sk7h753dj106cak982]266|200|Scoring: IMP1.zdvih: trA-5-3-42.zdvih: trK-6-sr2-Q[/hv] E S W N3♦ 3♠ 4♦ ktr. pas 4♠ pas... Co zahrajete do tretiho zdvihu a proc....??? Markujete jak je v cechach zvykem mala pozitivni a sudy pocet, lisky, Lavinthal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misanek Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 srdcovy eso ma nejspis jih a spolu s nim taky tuhy piky. jedina sance na porazeni se mi zda (cumel jsem do toho docela dlouho), ze ma partner xxx - xx - KQxxxxx - x. kdyz zahraju trefovou devitku, tak ho snad napadne, ze nema kousnout a ma zahodit srdci (on tu obranu takhle naplanoval).ale teda nezahraju to tak, protoze mi hodil srdcovou dvojku jako lisku, ale protoze jinak to stejne asi neporazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraba Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Kdyz to tak zahrajes, porazis to. Byl to problem v Bridge Worldu. Partner ma skutecne to co jsi napsal, ale markuje ti pocet srdci nikoliv preferenci, coz by spravny obranar mel precist. Vtip je v tom, ze nemuzes hrat srdce, protoze HH si zbytek srdci muze odhodit na ♦A a donutit partnera snapnout tref, ktery presnapne a zahraje ♠A a pik. Vymyslels to dobre...Me to nenapadlo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraba Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 Kdyz to tak zahrajes, porazis to. Byl to problem v Bridge Worldu. Partner ma skutecne to co jsi napsal, ale markuje ti pocet srdci nikoliv preferenci, coz by spravny obranar mel precist. Vtip je v tom, ze nemuzes hrat srdce, protoze HH si zbytek srdci muze odhodit na ♦A a donutit partnera snapnout tref, ktery presnapne a zahraje ♠A a pik. Vymyslels to dobre...Me to nenapadlo ;). Jinak shodil dvojku...to je suda, ne liska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misanek Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ja tomu vsemu rikam lisky:) licha liska suda liska vsechno liska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts