fraba Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 [hv=d=w&v=b&s=shqj6dj108caqj10982]133|100|Scoring: IMP[/hv] Drazba od Westu prijde: 1♠ - 2♥ - 3♠ - ?? Jste na rade, proti vam sedi opravdovi juniori (dva velmi mladi holandani, nicmene jejich technika nic moc, jak jste zjistili z predchozich rozdani) Rozdani je z dorosteneckeho klani ve Frankfurtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyot Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Tak premyslim, jestli partner z mych 4♣ bude schopen odvodit srdcovy fit a pikovou kratkost :) - cekam, ze LHO jeste rekne 4♠ a ja pak reknu 5♥ - a chci, aby partner vedel, ze ty trefy mam fakt hezky... I kdyz, opacna moznost, rict nejdriv 4♥ a pak 5♣ ukazuje neco podobneho... ale preci jen mi ta prvni varianta prijde silnejsi - a ja chci udelat lehky slamovy pokus :o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misanek Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 4♣ jsou asi normalni hlaska akorat buhvi jak pujde drazba dal (taky jsem to rozdani hral). ted si navic asi partner ze sveho 3-4 listu pikoveho dokaze spocitat, ze jich moc nemas. otazka je co hrat, protoze do srdci mas moc malo trumfu, souperi te hned zkratej a kdovi jak to bude dal. nejradsi bych hral 5-6♣, v nejhorsim 4♥. a pokud ma partner xxxx - AKxxx - Kx - Kx, tak asi bude vedet co a jak a 6♥ neminem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Jeste tu je moznost, dat kontra a pres 4♠ rict 5♣. Kontra v tomto sledu sice muze byt bez fitu, ale po 5♣ uz musim mit fit (nejsem magor, ne? Bych jinak rekl 4♣).A taky to hezky popisuje list. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraba Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 Mladi...Pichot a spol hrali na obou stolech 4♥, Stari...Cicam a spol hrali na obou stolech 6♥. Michal se blysknul peknou bezpecnou sehravkou....sam vam ji jiste popise, ale tratili na tom 1IMP....zisk mohl byt velky, kdyby trumfy byly skutecne 4-1 [hv=n=sa854hak832daq4c5&w=skq976h94dk952ck7&e=sj1032h1075d763c643&s=shqj6dj108caqj10982]399|300|[/hv] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts