coyot Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 [hv=d=s&s=sxhkqxxdkxcaj10xxx]133|100|Scoring: IMP1♣-pass-1♦-2♠pass-pass-x-pass[/hv] Co myslite, ze Vas partner na tohle kontra ma? Hrajete Walshe, takze s 5♦ a 4♥ odpovidajici dava prednost ♦ v pripade, ze ma na GF, kdykoliv jindy 1♦ vylucuje drahy ctyrlist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Partner ma skoro cokoli pod GF (to by drazil na tretim stupni). Bude mit max. 3 srdce, (4)5 kar a 3+ trefy. Cekal bych 5♦ - 4♣ a klidne jen dubl srdce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraba Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Nevim co ma partner, ale muzu byt rad, ze me souperi nepriblokli na 3♠ nebo vyse. Jako zahajitel dam pobidkovy flek na 2♠ hned a ani o tom moc nebudu uvazovat. Partner musi mit nakou bodovou silu, za mnou je pas (na trapping to moc nevypada) a ten vpravo blokuje. Samozrejme muze mit cokoli a ja to tak taky delam i s konstruktivnimi listy. Ale jako zahajitel mam vynikajici list a je potreba ho prodat co nejdrive. Koneckoncu se smirim i s pasem partaka, ale rad nebudu :blink: A mam po problemu co ma muj :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts